20190413_134430.jpg

Golvvård

Vaxa, bona och polera - golvvård är viktigt för att hålla golven i gott skick.

Professionell golvvård för bästa resultat

Ett obehandlat golv kan vara svårt att hålla fint, det beror på att golvytan är öppen och smuts tränger sig igenom in i materialet. Vi hjälper dig gärna att hålla ditt golv rent och fint för att bevara den bästa kvalitén och hållbarheten av ditt golv. På Städkraften är vi kunniga inom området och analyserar varje golv för sig för att kunna avgöra vilka typer av produkter och rengöringstekniker som lämpar sig bäst. Vi kommer även med rekommendationer för hur du bäst tar hand om ditt golv och vad just ditt golv är i behov av. Vi vet vilka sorters boning och polish som fungerar till vilka sorters material. Varför inte låta ett proffs ta hand om golvvården hemma hos dig?

Exempel på typer av golv som vi behandlar i samband med vår golvvårdstjänst

  • Trägolv

  • Laminatgolv

  • Vinyl & PVC-golv

  • Linoleumgolv

  • Textilgolv

Olika golv kräver olika golvvård

 

Vi bedömer varje golv för sig, vad för typ av vård den är i behov av, vilka produkter och tekniker som lämpar sig bäst, allt beror på vilket typ av golv det är och vilken kvalitet den har. Genom att vaxa linoleumgolv blir de lättare att rengöra och ta hand om. Ett väloljat trägolv ger en vacker lyster och skyddar samtidigt golvet från smuts. Oavsett vad ditt golv kräver vet vi hur det bäst tas om hand, och hur man garanterar ett bra resultat av bäst kvalitet. 

Vanliga frågor

Hemstädning

Får jag använda städutrustning och medel som ni tillhandahållit?


Inga problem! Vi tar inget extra betalt om du vill använda lite rengöringsmedel eller våra mikrofiberdukar och moppar - tänk bara på att de är rena tills vi kommer så att vi kan göra ett bra jobb och säg till om något medel tar slut så att vi kan fylla på. Om du är osäker på hur något av våra medel ska användas, tveka inte att fråga.
Kommer samma person hem till mig varje gång?


Vi arbetar med fast personal hos våra kunder. I vissa fall kan det dock hända att ordinarie städare blir sjuk. I så fall ser vi givetvis till att skicka en minst lika duktig och tillmötesgående kollega som kan vikariera tills dess att ordinarie städare är på benen igen.
Kan jag boka städning en speciell dag och tid?


Ja, det går bra. Ha gärna i åtanke att vissa dagar och specifika tider kan vara svåra att boka på grund av att vi stundtals upplever hög belastning - men vi försöker vara så tillmötesgående som möjligt, och vi tar stor hänsyn till dina krav på tid och dagar för utförande av hemstädningen.
FAST MÅNADSKOSTNAD MED ABONNEMANGSAVTAL


Du som kund hos oss har samma månadskostnad varje månad.

Exempel:

Städ varje vecka:
vissa månader får du hemservice fem gånger. Du betalar därför för 4,33 gånger varje månad.

Städ varannan vecka:
vissa månader får du hemservice tre gånger. Du betalar därför för 2,167 gånger varje månad. Kostnaden är alltid densamma, vilket ger dig full koll på ekonomin. Fakturan skickas till dig via e-post. Kan du inte ta emot elektronisk faktura kontakta oss så hjälper vi dig självklart.
GARANTI OCH KVALITET


Vi vill självklart att du ska vara nöjd med våra tjänster! Skulle du upptäcka att vi missat något vi kommit överens om: meddela oss snarast, senast inom 24 timmar, så kommer vi och åtgärdar detta så snart vi kan. Vi jobbar aktivt med kvalitetskontroller och utbildning av vår personal.

Flyttstäd

Behöver min bostad vara tom?


Ja. Vi har förståelse för att vissa saker av olika anledningar kan behöva finnas kvar i bostaden vid flyttstädet, detta kan dock påverka vår möjlighet att garantera ett bra resultat.
Tar ni med egen städutrustning?


Ja, ingenting behöver finnas i bostaden. Städkraften står för såväl utrustning som medel vid flyttstäd.
Hur lång tid tar en flyttstäd?


Exakt tidsåtgång varierar givetvis med objektets storlek. Då en flyttstäd är ett relativt omfattande uppdrag arbetar vår personal alltid i specialutbildade flyttstädsteam. Kontakta oss gärna för en ungefärlig tidsuppskattning!
Har du uteplats eller balkong?


Vi hjälper dig gärna, detta offereras separat.

Storstädar

Vad ska jag förbereda inför storstädning?


Ytterst lite behöver förberedas inför en storstädning, men det underlättar givetvis städningen och minskar tidsåtgången ju mer som är undanplockat inför vårt uppdrag. Detta är självklart inget måste. Om en stege finns i hemmet får denna gärna ställas fram, om inte så tar vi givetvis med en.
Hur lång tid tar en storstädning?


Tidsåtgången beror på storleken på uppdraget men också på andra faktorer som möblemang, material och planlösning. Har du speciella önskemål kontakta oss gärna så hjälper vi dig.
Behöver jag tillhandahålla städmateriel?


Nej. Vid en storstädning tar vi med oss allt som behövs för att genomföra arbetet.

Fönsterputs

Det går fortare än många tror!


Tidsåtgången beror naturligtvis på antalet fönster, typ av fönster och hur de är placerade. Om du bara vill ha en tidsuppskattning så får du gärna kontakta oss, så hjälper vi dig så gott vi kan.
Du behöver inte ha något rengöringsmedel eller utrustning hemma.


Du behöver inte ha något rengöringsmedel eller utrustning hemma.
Städkraften står för både materiel och fönsterputsmedel. Om det finns fönster som är mycket svåra att komma åt så vill vi gärna veta det i förväg, för då kan vi ibland behöva specialutrustning.
Regn? Inga problem.


Regn i sig är sällan ett problem, så länge det inte är ett riktigt rejält ösregn. Kyla och blåst är de två vanligaste hindren. Om vår personal bedömer att de inte kan göra ett bra jobb på grund av detta, så bokar vi självklart om fönsterputsningen till ett annat tillfälle.
Vi ordnar med RUT-avdrag - du behöver inte göra någonting.


RUT-avdraget görs automatiskt. Vi rapporterar in till Skatteverket och du får en faktura där RUT-avdraget redan är gjort. För mer information kan du läsa här.

Mycket trevlig personal med kunden i fokus. 
Kan varmt rekommendera!

Selecta Västerå

Vad kostar det?

 

Priset för golvvård kan variera och beror på olika faktorer så som:

  • Hur många kvadratmeter golv som skall åtgärdas

  • Vad för typ av golv ni har då det krävs olika rengöringstekniker och produkter för olika golv

  • Hur många golvtekniker som behöver arbeta

  • Hur många timmar arbetet uppskattas ta

 

Fyll i formuläret nedan, så ringer vi upp dig och tar fram en offert baserad på de uppgifter du anger.